31 juli, 2009

Sigaretten uit de automaat, afterparty-schoenen uit de automaat


Na een avond feesten op stiletto’s wil je niet altijd op pijnlijke voeten naar huis lopen. Britse feestgangers kunnen daarom naast sigaretten ook ballerina’s uit de automaat trekken.

Zowel Rollasole als Afterheels bieden in de Engelse horeca de mogelijkheid voor vrouwen om hoge hakken in te wisselen voor een paar prettig zittende ballerina’s. Vrouwelijke feestgangers krijgen voor vijf Britse pond een paar schoenen uit een verkoopautomaat als ze naar huis willen gaan of niet verder willen dansen op hun stiletto’s.

Rollasoles heeft ballerina’s in vier kleuren, Hi Ho Silver, Gold Digger, Black to Black en Pink. Afterheels gaat nog een stap verder en stelt dat hun schoenen ook duurzaam zijn. De schoenen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zooltjes zijn volledig recyclebaar. Beide schoenen komen opgerold uit de automaat en zijn voorzien van een bijpassende tas om de hoge hakken in te dragen.

Kortom wat is dit een fashion verademing voor ons als vrouwen. Zo lopen we ook nog eens fabolous naar huis na dat avondje clubben! Laat maar komen die automaten hier in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten